Kwakernaak

Kwakernaak en duurzaamheid
Kwakernaak is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring op het gebied van watermanagement. We hebben onszelf ontwikkeld tot een vakkundige specialist. We ontwerpen, realiseren, renoveren en onderhouden de meest uiteenlopende installaties met bijbehorende randvoorzieningen en besturingen. Een simpele klus, of een uitdagend project, we draaien onze hand er niet voor om. Onze kennis en ervaring zetten we graag in om onze opdrachtgever te adviseren en te ontzorgen. We zijn graag betrokken bij het ontwerp zodat we als onafhankelijke partij de beste oplossing kunnen aandragen. We zijn pas tevreden als het eindresultaat in alle opzichten klopt!

De manier waarop de mens produceert en consumeert heeft veel welvaart gebracht, echter dit leidt ook tot uitputting van de aarde, biodiversiteitsverlies, klimaatverandering en vervuiling. Wij vinden het belangrijk om de aarde op een goede wijze door te geven aan onze kinderen en alle generaties die volgen. Voor het behouden van een leefbare planeet zijn veranderingen nodig in denken én doen. 

Duurzaam denken én doen!
Duurzaamheid zit in ons bloed! Daarom werken wij aan een duurzame leefomgeving. Duurzaamheid is voor ons 'business-as-usual'. We zijn gefocust op de levensduur van materialen, duurzame energievoorzieningen, een lage onderhoudsbehoefte als ook het scheiden van afval. Samen met onze vakspecialisten overtuigen we de opdrachtgever met onze innovatief doordachte oplossingen. We denken van tevoren na over de wijze waarop we de werkzaamheden slim en efficiënt kunnen uitvoeren zodat de omgeving minimaal zal worden belast. 

Onze mensen zijn belangrijk, dankzij hun vakmanschap realiseren we de mooiste projecten. We voelen de verantwoordelijkheid om goed voor onze mensen te zorgen. Iedereen is belangrijk. Samen zijn we Kwakernaak. We leveren graag onze bijdrage aan de maatschappij, om die rede zijn er bij ons ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk. 

CO2-prestatieladder
Bij Kwakernaak is volop aandacht voor het reduceren van onze CO2 uitstoot. Om die rede hebben we de CO2-Prestatieladder systematiek in onze organisatie geïmplementeerd. De CO2-Prestatieladder helpt ons erbij om onze COreductiedoelstellingen te realiseren. Bedrijfsbreed hebben we continue maatregelen die daar een bijdrage aan leveren, zowel als het gaat om de uitstoot van ons bedrijfspand als om de uitstoot die betrekking heeft op de realisatie van onze projecten.

Aannemings- en Installatiebedrijf Kwakernaak B.V.
Stevinweg 3
2964 LM  Groot-Ammers

0184-689168

www.kwakernaak.nl

info@kwakernaak.nl