Koncerna

Ik ben Gerard de Winter van Koncerna. Ik bied een werkplaats van betekenis voor organisatorische en persoonlijke vraagstukken. Als marketingstrateeg, procesbegeleider en inspirator help ik ondernemers betekenisvolle en circulaire strategie├źn te ontwikkelen die van waarde zijn voor henzelf, hun bedrijf, hun klant en de samenleving. Op het persoonlijk vlak help ik mensen die in een moeilijke fase zitten of op een kruispunt staan in hun leven bij het hakken van knopen en bij het geven van betekenis aan hun werk en leven. Ik haal mensen even uit de hectiek, ga naar de kern van de zaak en maak zichtbaar wat werkelijk van waarde is. 

Koncerna is een woord uit het Esperanto en betekent 'bewust' en 'betrokken'. Al bijna 15 jaar zet ik mij in om duurzaam en circulair ondernemen gemeengoed te maken. Dat doe ik onder meer voor BlauwZaam. Zo was ik betrokken bij het Prachtlint, bij de totstandkoming en uitvoering van gebiedsdeals en was ik dagvoorzitter op het symposium over Circulaire Economie in 2017. Daarnaast ben ik kartrekker van de werkgroep Circulaire Economie, waarin we een convenant hebben opgezet en diverse projecten rondom dit thema opzetten en uitvoeren.

Mijn ambitie is de kansen voor circulaire innovatie heel concreet te maken en organisaties te helpen deze kansen te grijpen. Ik maak dat ook graag persoonlijk, door de visie, missie en duurzaamheidsambities van mijn opdrachtgevers te verbinden met hun persoonlijke drijfveren en waarden. Ik ben ervan overtuigd dat dat het leven een stuk mooier maakt.

Koncerna | organisatieadvies en coaching
Van Ravesteyn-erf 479
3315 DV Dordrecht
06 38 61 04 55
gerard@koncerna.nl
www.koncerna.nl