Energiecoöperatie de Knotwilg
 

Wij zijn Energiecoöperatie de Knotwilg
We zijn een snelgroeiende beweging van mensen die zelf lokaal energie willen opwekken en gebruiken. Wij nemen het heft in eigen handen. We dragen met lokale energieprojecten bij aan een toekomstbestendige regio en wereld. Dat doen we samen met bevlogen mensen zoals jij en met onze partners.
 
Onze doelstelling: Samen doen
We werken samen met inwoners, ondernemers, natuurbeschermers, gemeente(n) en energieleveranciers. Zo krijgen we lokale initiatieven van de grond. We investeren in groene energie, opgewekt in onze eigen regio met zon, wind en water. Oneindige lokale bronnen. Daarmee sparen we het milieu en voorkomen we dat de aarde uitgeput raakt. Iedereen die mee wil doen, is van harte welkom! Onze leden nemen deel in het te bouwen windmolen park tussen Hoogblokland en Gorinchem. Hiervoor hebben wij inmiddels een bouwvergunning.
 
Via obligaties lenen wij hiervoor geld van onze leden. Wil je meedoen wordt dan lid, dit kan eenvoudig via onze websitewww.energiecooperatiedeknotwilg.nl
 
Onze ambities gaan verder
Wij werken momenteel aan een postcoderoos project. Deelnemers die zelf geen zonnepanelen op hun dak kunnen of mogen leggen kunnen zo meedoen en de stroom van zelf gekochte panelen gebruiken.
 
Leden kunnen niet alleen meedoen door te investeren maar ook door projecten aan te dragen en samen met ons de streek duurzamer te maken.