DEN HARTOG RIET

MVO OOK BUITEN NEDERLAND

Den Hartog Riet helpt in samenwerking met Woord en Daad dat er 5 kinderen in Ethiopië naar school kunnen gaan. Dit doen Woord en Daad en Den Hartog Riet in samenwerking met een lokale partnerorganisatie die sponsorkinderen voorbereid op een plek in de maatschappij. 'Ik heb eigenlijk geen woorden die uitdrukken hoeveel dit alles voor mij en mijn familie betekent’.

DERDE GENERATIE RIETSPECIALISTEN

Den Hartog Riet is een modern rietdekkersbedrijf met een ambachtelijk karakter. Dit familiebedrijf, waar inmiddels de derde generatie aan het roer staat, heeft zijn goede naam te danken aan de waarde die al onze medewerkers hechten aan vakmanschap.
Het gebruik van hoogwaardige materialen en de uiterste zorg voor elk onderdeel van het dak, kortom de liefde voor het vak, is hetgeen waar het bij Den Hartog Riet om draait. De unieke combinatie en sfeer van gedegen ambachtelijkheid en moderne professionaliteit zijn onmiskenbaar en garanderen nu nog altijd een kwalitatief hoogwaardig rieten dak tot in de kleinste details.

De positie van Den Hartog Riet is uniek. Als één van de weinige rietdekkers kopen wij bijna al ons riet rechtstreeks in. Dit is ontstaan vanuit de geschiedenis van ons bedrijf - decennia lang hebben wij zelf riet gesneden – en zodoende hebben wij ruime ervaring en rijke kennis opgedaan, omtrent riet en de kwaliteit hiervan.

Den Hartog Riet heeft altijd een grote hoeveelheid riet op voorraad en het kan altijd door de opdrachtgever worden bezien. Deze voorraad is zo omvangrijk dat wij pas tegen de zomer in het jaar weer met riet van een nieuwe oogst gaan werken. Vanuit deze voorraad kiezen wij altijd met een vakkundig oog het riet uit dat geschikt is voor uw dak. Ook verwerken wij Hollands riet, immers ook in Nederland is riet te vinden dat een goede kwaliteit bezit.

ONZE WERKWIJZE

Kenmerkend voor de werkwijze van Den Hartog Riet is dat het adequaat en volledig is. Maar wat betekent dat? Den Hartog Riet zal u naast een heldere uitleg over uw rieten dak ook uitgebreid informeren over de werkwijze. Uitleg over contact persoon, toegankelijkheid van het pand, het sloopwerk, toilet- en eetvoorziening e.d. zijn aspecten die naar voren komen in het informeren over onze werkwijze.

 

Den Hartog Riet

Den Hartog Riet is gevestigd in Leerdam. Hier beschikt Den Hartog Riet over een ruim terrein om het bedrijf in goede orde gestalte te kunnen geven. Deze plaats is zodoende een uitstekende uitvalsbasis om u van dienst te zijn.

Leerbroekseweg 27
4245 KR Leerdam

E: info@hartogriet.nl
T: 0345 - 54 94 33
M: 06 13 57 71 81
I: www.hartogriet.nl