De Groot – grootsgedrukt in Goudriaan

De Groot – grootsgedrukt, wij zijn drukkers, al meer dan 50 jaar. In onze full-service drukkerij is geen wens te gek. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, we geven drukwerkadvies op maat en leveren vakwerk. Dat zit nu eenmaal in ons DNA. 

Het DNA van De Groot

Ditzelfde DNA zorgt voor een combinatie van de service van vroeger met de technieken van nu. Precies zoals u van een familiebedrijf mag verwachten. Sommige van deze technieken zijn tastbaar. In onze drukkerij staan bijvoorbeeld verschillende drukpersen en printers van groot tot klein. Hiermee kunnen we aan al uw drukwerkopdrachten voldoen. Boeken, brochures, promotie drukwerk en grootformaat drukwerk, van 1 stuk tot een oplage van duizenden: u drukt het Groots in Goudriaan.

Het duurzame DNA van de Groot

Al sinds de oprichting is onze drukkerij gevestigd in Goudriaan, midden in de polder. Ons doel is om de polder zo mooi te houden als deze nu is. We zijn ons ervan bewust dat het maken van drukwerk water, energie, papier(vezels) en inkt kost. Dat heeft invloed op het milieu. Om de gevolgen zo klein mogelijk te houden, is De Groot al jaren bezig om stap voor stap te werken naar een CO2-neutrale productie.

Zonnekracht

De energie die onze drukkerij verbruikt compenseren we voor een deel met onze zonnekrachtcoöperatie. De zonnepanelen op ons dak voorzien bedrijven en huizen in de omgeving van groene stroom. Om de CO2 die bij onze productie vrijkomt te compenseren, investeren we ook in windmolenparken in Taiwan.

Nieuwbouwhal

Ter uitbreiding van de drukkerij bouwden we een nieuwe hal van maar liefst 1900 vierkante meter. Al bij het ontwerp werd rekening gehouden met een duurzaam karakter. De hal is uiteraard gasloos. Warmtepompen verwarmen en koelen de productievloeren van zowel deze nieuwe hal als van de bestaande expeditie. Dit is slechts één van de duurzame onderdelen van deze hal.

Vanuit het ideaal om CO2-neutraal en duurzaam te werken, steunen we bij De Groot graag de initiatieven van Stichting Blauwzaam. 

NAW-gegevens
Bedrijfsnaam: De Groot – grootsgedrukt
Adresgegevens: Zuidzijde 131 -133 2977 XE  Goudriaan
Telefoonnummer: +31 (0)183 58 33 33
E-mailadres: info@grootsgedrukt.nl
Website: www.grootsgedrukt.nl/contact