De Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid organiseert een bijeenkomst overGelkenes:

Fijn te zien dat er al een groep ondernemers is die zich heeft aangemeld voor de bijeenkomst op 14 juni. Vanuit de gemeente Molenlanden zullen ook wethouders Jan Lock (Duurzaamheid) en Johan Quik (Economie) aanwezig zijn. We nemen een kijkje in de keuken van duurzame koplopers en gaan met elkaar in gesprek over concrete vervolgacties. Welke gezamenlijke kansen zijn er voor verduurzaming op Gelkenes? Hierbij een reminder en een kleine update van het programma.

Graag nodigen we u, ondernemer op Gelkenes, uit voor de kennis- en netwerkbijeenkomst 'Duurzaam Ondernemen' op dinsdag 14 juni van 16.00 uur tot 18.00 uur. Een bijeenkomst vol duurzame inspiratie voor en door ondernemers.

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Sommige ondernemers hebben al stappen gezet op dit gebied en anderen zijn nog zoekende. Hoe pak ik het aan? Waar liggen mogelijkheden en kansen voor mij als ondernemer? Wat gebeurt er allemaal al op dit gebied op Gelkenes? Hoe kan ik hier mijn voordeel mee doen en mogelijk samenwerken? Maak kennis met collega-ondernemers en koplopers op het terrein.

Mini Duurzame Bedrijvenroute Gelkenes

We maken er graag een dynamische bijeenkomst van. Er komen drie koplopers, op het gebied van duurzaam ondernemen, aan het woord. En twee daarvan bezoeken we. Zij delen hun ervaringen uit de praktijk en laten zien welke ambities zij hebben.

Concept programma

16.00 uur            Inloop en ontvangst bij Mourik Techniek, Edisonweg 1
16.15 uur            Opening door Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid (OZHZ)
16.35 uur            Interview en rondleiding koploper Mourik Techniek
17.00 uur            Netwerkmoment tijdens wandelen naar Logisticon, Energieweg 2
17.15 uur            Interview koploper de Lek Beton
17.30 uur            Interview en rondleiding koploper Logisticon
18.00 uur            Afsluiting door één van de wethouders en hoe verder, napraten en borrelen

Onderwerpen

Energiebesparing in de praktijk (koplopers Gelkenes)
Duurzame opwek (koplopers Gelkenes)
Regelgeving nu en in de nabije toekomst (OZHZ)
Subsidiemogelijkheden (https://zakelijk.regionaalenergieloket.nl/subsidies)

Maak kans op een energiescan
Ondernemers aan deze bijeenkomst maken bovendien kans op één van de vier energiescans die wordt aangeboden door gemeente Molenlanden.

Zorg dat u er ook bij bent!
Laat u tijdens deze bijeenkomst 'Duurzaam ondernemen' op 14 juni inspireren door lokale koplopers. Ook uw collega met interesse in duurzaamheid (bv. van inkoop, facilitair, vastgoed) is uiteraard van harte welkom. Aanmelden graag per mail naar duurzaamheid@ozhz.nl. Het volledige programma en de laatste details ontvangt u voorafgaand per mail.