JongZeeuw Architecten en adviseurs
 

Onze organisatie

JongZeeuw Architecten en adviseurs willen als ontwerppartner voor haar opdrachtgevers een rol spelen in het vormgeven van de bebouwde en onbebouwde omgeving. Vanuit onze specialisaties in met name woningbouw, scholenbouw en restauratie beschikken wij over de benodigde ontwerpvaardigheden en vakmanschap. Op het gebied van uitwerking en detaillering is het onze expertise om een project op te zetten en tot de oplevering te begeleiden.

Wat doet JongZeeuw Architecten aan duurzaamheid?

  • Thema duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij het ontwerpen. 
  • nZEB-Tool en GPR-tool als leidraad voor het verduurzamen van woningen.
  • Het geven van energieadvies aan particulieren en bedrijven. Huidige situatie wordt gedetailleerd in beeld gebracht om vervolgens een op maat gemaakt energieadvies te kunnen afgeven.
  • Toepassen van duurzame materialen n projecten.

Wat zijn de ambities op het gebied van duurzaamheid?

Als speerpunt voor de toekomst willen we ons blijven doorontwikkelen op het gebied van vernieuwing in de architectuur. Herleiding en versobering van de hedendaagse architectuur naar historische basisprincipes vormen daarvoor een goede basis. Wij investeren in kennis om, waar nodig met nieuwe technieken, de projecten goed uit te werken en te begeleiden. Daarbij ook het nodige aanpassingsvermogen inbrengend, voor opdrachtgever en omstandigheid. Met zorg en aandacht voor het detail nemen wij onze opdrachtgevers mee in het realiseren van deze ambitie.

 

Belangrijke ambitie op het gebied van duurzaamheid is de leidende positie op het gebied van duurzaamheid van de afgelopen jaren in stand proberen te houden en constant op de hoogte te blijven van de laatste innovaties. Circulair bouwen en ontwerpen moet steeds meer een rol gaan spelen in het benaderen van de ontwerpvraag bij nieuwe projecten. 

NAW gegevens

Bedrijfsnaam:
JongZeeuw Architecten b.v.
Adres: Waaldijk 191
4171CD Herwijnen
Contactpersoon: Egbert de Jong
Telefoon: 0418-582597
E-mail: egbert@jongzeeuw.nl
buro@jongzeeuw.nl
Website: www.jongzeeuw.nl