EM Kantoorinrichting

 

De kantoorbranche is volop in beweging. Nieuwe trends in de kantoorinrichting en ook hetalgemeen gebruik van kantoorbenodigdheden is de laatste jaren sterk veranderd. Terugdenkend aan de thermische fax, 3,5-inch diskettes, typemachinelinten en een product als tipp-ex, realiseren wij ons dat de vragen en behoeften van onze klanten continu veranderen.

Onze doelstelling is dat EM alles in en rond uw kantoor wil leveren. Wij lopen steeds voorop in de branche en denken graag mee met de behoeften van onze klanten. Regeren is vooruitzien, toch? Wij adviseren u over de mogelijkheden om op de integrale kosten te besparen en te kiezen voor één totaalleverancier.
 
EM Kantoorsystemen bekent kleur door persoonlijke betrokkenheid. Onze medewerkers zijn kwaliteitsbewust, denken met u mee en handelen klantgericht. Sinds 1988 staan wij voor nuchter ondernemerschap, betrouwbaarheid en passie voor ons vak. EM gaat voor persoonlijke service en eerlijk advies. De mens staat altijd centraal in onze dienstverlening.

Uw personeel is waardevol en enthousiaste medewerkers zijn van onschatbare waarde. Als totaalleverancier streven wij ernaar om uw individuele behoeften te bevredigen. Wij vertalen uw wensen naar praktische oplossingen en het gewenste eindresultaat.

Projectinrichting is een van onze specialismen. Een goed en gezond ingerichte kantoorwerkplek vergroot het werkplezier en vermindert het ziekteverzuim. Dankzij jarenlange ervaring en bezieling is iedere werkomgeving bij EM in goede handen. Wij willen dat onze klanten 100% tevreden zijn met onze dienstverlening en plezier hebben van de geleverde producten.

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Ronald Rietveld & Frits van Santen

Techniekweg 12
4143 HV Leerdam

T. 0345 - 61 17 77
E. info@emleerdam.nl

www.em-kantoorinrichting.nl