Inspiratiesessie 'Waarde in de Waard' 16 januari 2019

In de afgelopen maanden hebben 12 bedrijven binnen het project 'Waarde in de Waard' hard gewerkt aan het ontdekken en concretiseren van hun kansen om stappen te zetten naar een circulaire bedrijfsvoering. Op 16 januari 2019, tijdens de Week van de Circulaire Economie, zullen zij hun concrete plannen presenteren. 

Circulaire Verkenning 'Waarde in de Waard'

Stichting BlauwZaam heeft - met steun van Provincie Zuid-Holland en het Meerjarenprogramma Groen Verbindt - 12 bedrijven bijeengebracht in de Circulaire Verkenning 'Waarde in de Waard'. Onder leiding van Gerard de Winter van Koncerna en Lisanne Addink-Dölle van VerdraaidGoed hebben zij de rol die zij willen gaan innemen in de circulaire economie verkend en geconcretiseerd. Daaruit is een aantal nieuwe initiatieven ontstaan waarmee de deelnemende organisaties in 2019 aan de slag gaan. 

Inspiratiesessie op 16 januari 2019

Tijdens de inspiratiesessie op 16 januari zullen de deelnemers hun concrete plannen presenteren. Daarnaast zullen Lisanne en Gerard de methode toelichten waarmee de bedrijven tot deze nieuwe ideeën zijn gekomen. 

14:30-15:00 uur Inloop met koffie/thee
15:00-17:00 uur Inspiratiesessie waarin bedrijven hun concrete plannen presenteren en de principes van circulaire innovatie worden toegelicht
17:00-17:30 uur Borrel en circulaire matchmaking

Meld u aan! 

Wilt u ook met het thema 'Circulaire innovatie' aan de slag en wilt u zich laten inspireren door collega-ondernemers en circulaire innovators? Meld je dan alvast aan en zet de datum in je agenda. Details van deze bijeenkomst (zoals locatie) volgen snel.  

Meld je aan voor deze bijeenkomst. 

Datum: 16 januari 2019

Tijd: 15:00-17:00 uur 

Bijzonderheid: aansluitend een borrel

Plaats: nog onbekend