Diderik van Beusekom

Diderik heeft zijn wortels in Gorinchem liggen. Zijn vader had jarenlang een onderneming in de binnenstad en ook hij is, naast zijn baan, bij Avres actief en hij wil een actieve bijdrage aan maatschappelijke verantwoordelijkheid leveren. Daarnaast is hij een fervent zeiler en vader.

De werkervaring van Diderik ligt hoofdzakelijk in de uitzendbranche, zorgen dat mensen op een goede plek komen waar zij zich kunnen ontwikkelen. De overgang naar Avres was logisch. Diderik draait mee in het managementteam en is is manager werkgeversdienstverlening (afdeling plaatsing van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de arbeidsregio Gorinchem). In die hoedanigheid ontmoet hij veel directies met een duurzaam DNA. Avres zelf is ook een grote werkgever (misschien wel één van de grootste in de regio) en dus zijn duurzaamheid en sociaal ondernemen belangrijke aandachtsgebieden voor Avres.

Diderik leidt de zoektocht van Avres om een duurzaam bedrijf te worden en stuurt de stappen die ze hierin hebben gezet en nog willen zetten.

Diderik in de uitzending Tegenlicht Meet Up - 2019