Workshop 3 - Waar staat u op de milieubarometer?

Stichting Stimular verspreidt kennis over Duurzaam Ondernemen en ontwikkelt praktische instrumenten voor het midden- en kleinbedrijf en organisaties die daarmee vergelijkbaar zijn.

Een van de activiteiten van Stimular is het aanbieden van een milieumonitoringsinstrument voor bedrijven en instellingen in de vorm van de Milieubarometer inclusief CO2 balans.

Met de Milieubarometer krijgt u in één oogopslag uw milieuscore en bijbehorende kosten in beeld. De resultaten worden weergegeven in kleurrijke staafdiagrammen en is daardoor ook geschikt voor interne en externe communicatie over uw milieubeleid. De Milieubarometer bevat besparingstips die relevant zijn voor uw branche, waarmee u uw milieuscore kunt verbeteren en kosten besparen.

Willemien Troelstra (Adviseur bij Stichting Stimular) en Jan Kees van Vliet (Ontwikkelingsmanager bij Mourik) laten u de Milieubarometer gratis uitproberen.

Daarnaast delen zijn de praktijkervaringen van bedrijven uit de regio met de Milieubarometer en bepalen van hun CO2 balans. Zo wordt snel duidelijk wat dit instrument ook u kan opleveren!

Meten is immers weten en leidt tot besparen!

  • Klik op deze link om de tijdens deze workshop gehouden presentatie te openen.

Spreker(s)

Willemien Troelstra - Adviseur bij Stichting Stimular

Jan Kees van Vliet - Ontwikkelingsmanager bij Mourik